Skip to main content

Apotheek Axel

Apotheek Axel is een zelfstandige onafhankelijke apotheek. Wij zien het als een belangrijke zorgtaak om de patiënt te begeleiden bij een zo goed mogelijk gebruik van medicatie, met als doel het behouden of verbeteren van kwaliteit van leven.

Dit doen we onder meer door steeds goed te controleren of u de medicatie veilig kunt gebruiken bij uw andere medicatie, of het de best passende medicatie is bij eventuele ziektebeelden en of u niet eerder allergisch hebt gereageerd op een soortgelijk geneesmiddel. Indien nodig vragen we labwaarden op (bv nierfunctie) om de optimale dosering te kunnen vaststellen. Ook wanneer u bij ons zelfzorggeneesmiddelen haalt, kunnen wij bovenstaande controles uitvoeren.

De gezondheidszorg is opgebouwd uit een netwerk rond de patiënt. Dat betekent dat waar mogelijk, patiënten in de (omgeving van de) thuissituatie worden ondersteund door samenwerkende zorgverleners. Het gezondheidscentrum biedt ons nog meer de mogelijkheid tot overleg en samenwerking met als doel de zorg zo goed mogelijk te regelen.

Ons enthousiaste team bestaat uit 2 apothekers, 9 gediplomeerde apothekersassistentes en medewerkers voor de bezorging en schoonmaak. Regelmatig begeleiden wij leerlingen van de assistentenopleiding.

U kunt bij ons terecht voor al uw medicijnen en zelfzorgproducten, voor een persoonlijk deskundig advies op maat en professionele voorlichting. Wij helpen u graag.

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.apotheekaxel.nl

Openingstijden: ma-vrij 08.00-18.00 uur

Telefoon: 0115-562888