Skip to main content

Huisartsencentrum Axel

Huisartsencentrum Axel bestaat uit een team van huisartsen, praktijkondersteuners, doktersassistentes en een verpleegkundig specialist. Ons huisartsencentrum profileert zich met name door de diversiteit in zorg die wij aan de patiënten kunnen bieden en dit vaak in samenwerking met andere (zorg) partners. Er zijn onder andere multidisciplinaire programma’s voor de kwetsbare oudere en voor patiënten met psychische problemen.

Ook op het gebied van de chronische zorg lopen we voorop met de begeleiding van patiënten met ziekten zoals diabetes mellitus, astma en copd. Naast de chronische zorg staan we garant voor de kwaliteit van de (acute) huisartsenzorg in Axel en omgeving. Alle mogelijke diagnostiek en behandelingen binnen de huisartsenzorg worden in het Huisartsencentrum geboden.

Wij richten ons in de eerste plaats op de zorg en behoefte van de patiënt. Daarnaast vinden wij innovatie en ontwikkeling in de zorg belangrijk. Samenwerking met de verschillende participanten in het gezondheidscentrum is dan ook van groot belang, maar ook samenwerking met andere zorgverleners, specialisten en gemeente. Tevens werken we nauw samen met ZorgSaam, UZ Gent, Erasmus MC, Fontys Hogeschool en Scalda voor wetenschappelijk onderzoek en opleidingen. Samengevat bieden wij als team onze patiënten de best mogelijk zorg in een nieuw Gezondheidscentrum.

Openingstijden: werkdagen 08.00-17.00 uur

Wij zijn bereikbaar op 0115-561777, via e-mail info@hcaxel.nl of via onze website www.huisartsencentrumaxel.nl.

Buiten onze openingstijden kunt u voor acute zorg terecht bij Nucleus huisartsenpost op 0115-643000.