Skip to main content

Bloedafname Star-SHL

U kunt in gezondheidscentrum Axel terecht voor bloedafname en medische onderzoeken.

Op afspraak:

  • 24-uurs bloeddrukmeting
  • 30-minuten bloeddrukmeting
  • Event recording
  • Fundus-onderzoek
  • Echografie

Openingstijden bloedafname
Ma. t/m vrij. 08:00 - 10:00 uur

Telefoon (076) 502 91 96
www.star-shl.nl

Over Stichting Star-SHL

De 1.300 professionals van Stichting Star-SHL dragen bij aan de gezondheid van mensen door zorgverleners en cliënten snel zekerheid te geven met betrouwbare medisch diagnostische informatie. Daarnaast bieden wij ondersteuning en adviezen aan eerstelijns zorgprofessionals, zoals huisartsen, verloskundigen en zorginstellingen. Dankzij ons fijnmazig netwerk met meer dan 400 locaties in Zuidwest-Nederland, zijn wij altijd dichtbij de cliënt en bovendien komen we - indien gewenst - bij de mensen thuis. Onze patiënten belonen onze professionele aanpak en persoonlijke aandacht steeds met een zeer hoge waardering.

Star-SHL beschikt over moderne laboratoria en diagnostische centra voor onder meer echo’s, röntgenonderzoek, oogfoto’s, botdichtheidsmetingen en onderzoek naar hart- en longfuncties. Onze trombosedienst – de grootste van Nederland - begeleidt jaarlijks trombosepatiënten bij het gebruik van antistollingsmiddelen.
Met onze oproep- en bewakingsdienst ondersteunen wij mensen met een chronische ziekte, zoals suikerziekte (diabetes mellitus), longaandoeningen (Astma, COPD), en cardiovasculaire kwalen (zoals hartfalen). Dankzij ons logistieke netwerk en het gebruik van innovatieve digitale technologie zijn onderzoeksresultaten snel beschikbaar.

 Wij dragen bij aan een sterke, laagdrempelige en efficiënte eerstelijnszorg. Vanuit onze visie dat diagnostiek een integrale en onmisbare schakel is in de zorgketen werkt Star-SHL samen met andere zorgaanbieders en spelen we in op de verwachtingen van onze klanten, door onze diensten continu te verbeteren en waar mogelijk te overtreffen. We zijn innovatief in ons aanbod. Dit alles doen wij vanuit een maatschappelijk perspectief en duurzaam werkgeverschap, waarbij wij onze medewerkers steeds uitdagen en stimuleren om het beste uit zichzelf te halen.